Over mij…

Even voorstellen:

Ik ben Mart, 60+ en woonachtig in Rotterdam. Vanaf dat ik een beetje kon lopen ben ik al gefascineerd van auto’s en alles wat ermee te maken heeft. Die bovenmatige interesse heeft ervoor gezorgd dat ik rond 1985 op een kleinschalige manier ben begonnen met het handelen in gebruikte auto’s. In die tijd ging dat best goed, totdat de intrede van het internet zich steeds sterker en heviger manifesteerde.

De autohandel verplaatste zich meer en meer naar het internet en alleen de sterksten overleefden soms ternauwernood deze niet te stoppen opmars. Ik liftte hier zijdelings op mee door wat boeken te lezen, wat basiskennis op te doen en de ontwikkeling een beetje te blijven volgen. Mijn bedrijfje ging echter ter ziele, enerzijds door privé een roerige periode, maar ook omdat ik mezelf op glad ijs ging begeven door een paar ideeën te  (laten) ontwikkelen in een voor mij enorme onzekere wereld waarvan ik totaal geen kennis had. De autohandel was duidelijk een hele andere tak van sport als de wereld van het internet.

Ik ben een paar vrienden heel dankbaar omdat ze mij een mooie gelegenheid gaven een ‘ander’ werkzaam leven op te bouwen: werken in dienstverband. Helaas waren meerdere pogingen hiertoe niet van blijvende aard omdat ik als haast geboren ondernemer behoorlijk eigenwijs ben waardoor het ‘luisteren’ naar anderen die het vaak beter weten en dus het accepteren van een andere manier van werken als dat ik zelf dacht, mij nogal moeilijk vielen. De ervaringen heb ik in ieder geval met me meegenomen.

Ondertussen had ik een leuk Golfje aangeschaft. Fijne auto die me bracht waar ik wilde. Alles erop en eraan, automaat, niet teveel kilometers, alarm klasse 3, kortom, de kennis die ik had overgehouden uit de autohandel kwam me bij de aanschaf goed van pas. Prima inruilprijs voor een oudere Peugeot diesel waarmee ik voor die Golf reed, had ik ook bedongen. Alles goed, totdat ik door de buren werd gebeld om eens snel bij m’n auto te gaan kijken.
Bij die eerste inbraak hadden ze het gemunt op de RNS 510 Navigatie Unit. Klaarblijkelijk waren ze gestoord want hij hing nog half uit de opening in de auto. Iemand zei me dat ze op zeker snel zouden terugkomen want ze hadden niet wat ze wilden hebben.

En ja hoor, twee weken later was het weer prijs. Het was rond 02:30 uur, toen ik wakker werd en meende mijn alarminstallatie te horen. Snel eruit en op mn slippers naar beneden. Ik woon 7-hoog dus het duurde wel een paar minuten voor ik beneden was. Buiten aangekomen zag ik twee onverlaten naast mijn auto staan op een scooter terwijl de achterste door het ingeslagen raam bezig was. Ik gaf een schreeuw en rende er naar toe. Toen ze me hoorden scheurden ze weg, mij wederom met de rotzooi achterlatend.
Deze incidenten hebben een diepe indruk bij me achtergelaten en door het erover praten met anderen ben ik me gaan interesseren in het beveiligen van voertuigen en objecten.

Doordat ik niet direct naast de parkeerplaatsen van mijn auto woon bekeek ik de mogelijkheden om een alarmmelding te krijgen op mijn mobiele telefoon zodra er onraad is. Ik had nog een paar oude android toestellen liggen en had in het nabije verleden al eens kennis gemaakt met een programma wat erin voorziet om een in dat programma gemaakt project om te zetten in een applicatie voor op je android telefoon. Zodoende zijn de apps ontstaan die ik nu op deze website aanbiedt.

Het populaire programma is alleen te gebruiken op een android telefoon en is te downloaden in de Google Playstore. Het bestaat al jaren en wordt wereldwijd door miljoenen mensen/developpers gebruikt als een volwaardig ontwikkelprogramma. Ook heeft het alle beveiligingstests doorstaan, is door Google goedgekeurd en absoluut volledig veilig.

Mijn apps zijn inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid alarmsysteem waarmee je tot 5 objecten onafhankelijk van elkaar kunt beveiligen en afzonderlijk automatisch aan of uit kunt laten schakelen door ‘toestel-in-de-buurt’. Het doel is om iedere belanghebbende kennis te laten maken met dit systeem, eerst geheel vrijblijvend 30 dagen gratis waarna er een licensie voor kan worden aangekocht. Omdat het uiteindelijk een betaalde applicatie is zijn er geen reclames of advertenties in opgenomen. Ook garandeer ik dat er beslist geen verborgen phishing acties in zitten of andere onveilige en onbetrouwbare trucks om uw gegevens te verkrijgen. U kunt erop vertrouwen dat deze apps volledig veilig zijn en uitsluitend bedoeld en gemaakt zijn voor het doel zoals op deze website is beschreven.

Bedankt voor uw aandacht en veel succes met de apps.

Mart.